HTML doboz

egészkicsicsoportképalexandrasarokIMG_5932.jpgágnesfestőálványapácaszöveghezférfiszopránnőitenor.jpg

minden, amit csak a nők tudnak...

NŐ KULT MANIFESTO Könyvek, novellák, filmek, irodalmi műsorok, cikkek és reakciók a test-lélek-szellem triászról, ahogy azt a nők látják... ........................................

Szomjas oázis - antológia a női testről

Bejegyzések

A SZÍV KUTYÁJA - DZSUNGEL A SZÍVBEN - lányok és apák, lányok és anyák antológiája

kékduplareklám.JPGvégső front borító apás.JPG

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

Lovas Ildikó író, Tóth Krisztina költő, író, üveges, Babarczy Eszter író, Karafiáth Orsolya költő író, kempművész, Kiss Judit Ágnes költő, író, lovász, Szemethy Orsolya grafikus, író, Forgács Zsuzsa Bruria, író, filmes-síznházas, anyaszerkesztő, Ladik Katalin, költő író, performer, Kiss Noémi, író, irodalmár, Bárdos Deák Ágnes énekes, író, performer, Gordon Agáta, költő, író

BDKképoldalra.jpgGordonAgata.jpglovasildikó.jpgTothKrisztina szabojjudit.jpgbabarczy2kicsi.jpgKarafiathOrsi  Sioréti Gábor narancs.jpgkisjuditágneskisebb.jpgSzemethyorsikicsi.jpgforgacskicsi.jpgLadik Katalin-Rubinsteinkicsi.jpgkissnoémigrafitiscsoszógabriellakicsi.jpg

Utolsó kommentek

A szív kutyája, Dzsungel a szívben, Szomjas oázis, Éjszakai állatkert - a Kitakart Psyché sorozat könyvei....

kékduplareklámkicsnyítve.jpgvégsőapásoldalra.jpganyak-cim-colorOLDALDOBOZBA.jpg

„NAGYON HÍRES ÉS FONTOS LÓ VAGYOK. EURÓPA-BAJNOK FUTAMGYŐZTES, ÉS ÉPP A VILÁGBAJNOKTÓL FEDEZTETETT KISCSIKÓMAT ELLEM.” - SZABÓ ILDIKÓ (ZAZI)

2012.03.03. 17:43 oázis

 

„A francba az egész emberiséggel, milyen jó az egysejtűeknek, azok osztódnak. Valaki hörögni kezd mellettem a lepedőparaván mögött. Már csak ez hiányzik! Nagy sokára jövök rá, hogy ez én vagyok. Ez az artikulálatlan nyüszítés belőlem jön. Jó, hát ha meg kell halni, meg kell. Szeretnék még olyan gázt szívni, de már nem tudom megtartani a szájmaszkot.”  - Szabó Ildikó    : Szülni, vagy nem szülni – a szöveg megjelent a Szomjas oázis című antológiában a női testről.

rajz: Szemethy Orsolya http://metamor.hu

"Gábort kiküldöm a sarokra egy franciakulcsért. Micsoda mázli, hogy van a közelben egy szerszámbolt. Ennyit invesztálunk a Semmelweisbe.
 
Megvan a két franciakulcs. Gábor megint kimegy hányni, látom, ha én nem segítek, ez a töketlen holnapig se tudja a hollandit egyedül kicsavarni. Jobbra lenyúlok a szülőágyról, a gyerek elhallgat, megfogom az egyik kulcsot, tartom, és kérem, hogy a másikat ellenkező irányba csavarja. (Még szerencse, hogy gázpalackkal fűtünk, és ismerem a szisztémát. Szegény központi fűtéses nők, itt nyúlhatnak ki kéjgáz nélkül.)
 
Oké. Jön a trip. Érdekes, minden ugyanúgy fáj, érzem az egészet, de valahogy ez a gáz átteszi egy másik dimenzióba. Az utolsó pillanatban jött, így már nem érdekel, hogy
a takarítónő üvöltve oktatja ki a műtőben nem lévő dolgozókat, hogy hova menjenek a disznóól miatt, amit hagytak az éjszakai tizenöt szülés után. Egyre jobban fáj, de nem jönnek segíteni. Már vizionálok. Azt képzelem, hogy nagyon híres és fontos ló vagyok. Európa-bajnok futamgyőztes, és épp a világbajnoktól fedeztetett kiscsikómat ellem. És egy gyönyörű, tiszta, jó szagú istállóban a friss, ropogós szénán, miközben körülöttem rengeteg fehér köpenyes ember rohangászik, törölgetik a pofám. Érdeklődnek, hogy innék-e, és én innék. És nagyon-nagyon vigyáznak rám is, meg a kiscsikómra is, rengeteg kedves ember. Erről jut eszembe, hogy innék. De nem lehet. A Gábor megtörli a nyelvem egy kis nedves gézzel.
 
A saját orvosom csak nem érkezik meg.
 
Teljesen kibírhatatlanok a fájások. Érdekes, ennél azért jobbra emlékeztem, pedig az előző is elég borzalmas volt.
Beáll a két lábam közé ez a nedves idegen, 1-2-3-ra kell nyomnom. Nyomok, mint az istennyila, kiabálnak velem, hogy: tessék kakálni. Amikor már kiszakadok és megkérdezem, hogy jó volt-e, közlik velem, hogy ennél rosszabbul már nem is lehet nyomni. Aztán otthagynak megint.
 

Annyira fáj, hogy már nem tudok beszélgetni a Gáborral. Mindent és mindenkit elátkozok magamban. A francba az egész emberiséggel, milyen jó az egysejtűeknek, azok osztódnak.

Valaki hörögni kezd mellettem a lepedőparaván mögött. Már csak ez hiányzik. Nagy sokára jövök rá, hogy ez én vagyok. Ez az artikulálatlan nyüszítés belőlem jön. Jó, hát ha meg kell halni, meg kell. Szeretnék még olyan gázt szívni, de már nem tudom megtartani a szájmaszkot.

Mostanában nem szoktak szülésben kinyiffanni, de lehet, hogy igen, csak nem verik nagydobra, én leszek a kivétel, mely erősíti a szabályt?
 
Aztán valami rohangászás, letépnek a szülőágyról, be a liftbe, és visznek a műtőbe. Állítólag reggel nyolc óta látszik a gyerek feje, most fél három van. Felmerül az orvosokban, hátha valami nem stimmel. Kikapják belőlem. Az a kétemeletnyi liftút. Felfelé. Csak azt tudnám feledni. Azt a pokoli érzést, a halált.
 

Milyen nagy úr a fájdalom. Mindent elsöpör maga mellől. Egyáltalán nem gondoltam az új gyerekre, csak a régire, a Bocira, hogy mi lesz vele. Még elordibáltak az orvosok a fejem fölött, hogy most kivegyék, vagy ne vegyék, kijön-e magától, de a Kun már eldöntötte, és én zuhantam a nagy kongó semmibe..."

- Szabó Ildikó    : Szülni, vagy nem szülni – a szöveg megjelent a Szomjas oázis című antológiában a női testről.

 

Mit mondtak a Szomjas oázisról ők hatan?

 

Kepes, Makk, Vekerdy,  Csányi, Hajós, "Esterházy"

 

http://szomjasoazis.blog.hu/2009/08/06/mit_mondtak_a_szomjas_oazisrol

 

Vissza a Szomjas oázisba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szomjas oázis és Éjszakai állatkert

tartalomjegyzéke

bemutatkoznak a szerzők:

 

http://szomjasoazis.blog.hu/

 

 

 

"GYÖNYÖRŰ MELLEM VAN, HÍRES IS VAGYOK RÓLA"

- Babarczy Eszter

http://mindenamino.blog.hu/2011/06/22/gyonyoru_mellem_van_hires_is_vagyok_rola_babarczy_eszter

 

"NAGY VONALAKBAN A NŐI SZEXUALITÁSRÓL"

- Tóth Krisztina

http://mindenamino.blog.hu/2011/05/27/mit_csinal_toth_krisztina_a_magas_labdaval_kerdezi_brr

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A SZÍV KUTYÁJA TARTALOMJEGYZÉKE

 

http://mindenamino.blog.hu/2011/02/18/dzsungel_a_szivben_tartalomjegyzeke


DZSUNGEL A SZÍVBEN TARTALOMJEGYZÉKE


http://mindenamino.blog.hu/2011/05/18/a_sziv_kutyaja_tartalomjegyzeke_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANYÁDNAK RENDÜLETLENÜL

 

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2011/05/10/anyadnak_renduletlenul_1

 

HAJÓS ANDRÁS FELTÁMADT! GYŐZTEK A DEFIBRILLÁTOROK

http://mindenamino.blog.hu/2011/09/05/hajos_andras_feltamadt_gyoztek_a_defibrillatorok_1

 

 

 

Érdekel?

www.alexandra.hu

 

Az antológiák anyaszerkesztője:

Forgács Zsuzsa Bruria

alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések

Szólj hozzá!

Címkék: kult kultúra irodalom test szomjas kéjgáz oázis ellés kiscsikó futamgyőztes franciakulcs forgács zsuzsa bruria

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása