HTML doboz

egészkicsicsoportképalexandrasarokIMG_5932.jpgágnesfestőálványapácaszöveghezférfiszopránnőitenor.jpg

minden, amit csak a nők tudnak...

NŐ KULT MANIFESTO Könyvek, novellák, filmek, irodalmi műsorok, cikkek és reakciók a test-lélek-szellem triászról, ahogy azt a nők látják... ........................................

Szomjas oázis - antológia a női testről

Bejegyzések

A SZÍV KUTYÁJA - DZSUNGEL A SZÍVBEN - lányok és apák, lányok és anyák antológiája

kékduplareklám.JPGvégső front borító apás.JPG

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

Lovas Ildikó író, Tóth Krisztina költő, író, üveges, Babarczy Eszter író, Karafiáth Orsolya költő író, kempművész, Kiss Judit Ágnes költő, író, lovász, Szemethy Orsolya grafikus, író, Forgács Zsuzsa Bruria, író, filmes-síznházas, anyaszerkesztő, Ladik Katalin, költő író, performer, Kiss Noémi, író, irodalmár, Bárdos Deák Ágnes énekes, író, performer, Gordon Agáta, költő, író

BDKképoldalra.jpgGordonAgata.jpglovasildikó.jpgTothKrisztina szabojjudit.jpgbabarczy2kicsi.jpgKarafiathOrsi  Sioréti Gábor narancs.jpgkisjuditágneskisebb.jpgSzemethyorsikicsi.jpgforgacskicsi.jpgLadik Katalin-Rubinsteinkicsi.jpgkissnoémigrafitiscsoszógabriellakicsi.jpg

Utolsó kommentek

A szív kutyája, Dzsungel a szívben, Szomjas oázis, Éjszakai állatkert - a Kitakart Psyché sorozat könyvei....

kékduplareklámkicsnyítve.jpgvégsőapásoldalra.jpganyak-cim-colorOLDALDOBOZBA.jpg

„MELLEM DUZZADNI KEZDETT A BORDÁIM FÖLÖTT” - Orsós Viola a Szomjas oázisban

2012.04.16. 17:00 oázis

 

„Igen, aljas módon megcsaltam Alexet Jacques-kal, annak ellenére, hogy Alexszel teljes őszinteséget fogadtunk egymásnak, mégis megcsaltam, mert nem hiszek a teljes és kizárólagos őszinteségben; helyzete és esete válogatja.” – részlet Orsós Viola Habfürdő című írásából, mely megjelent a Szomjas oázis című antológiában a női testről. 

fotó: Szilágyi Lenke  http://www.panoramio.com/user/1049749 

 

„Pesten a hajam még kifejezetten göndör volt, de mire Párizsba értem, kisimult és a szemembe lógott. Pedig útközben egyszer sem vettem elő a fésűmet. Pici és puha mellem duzzadni kezdett a bordáim fölött, és ha a hátamra feküdtem, akkor se laposodott el, úgy ült mellkasomon, mint két rugalmas kupola, viszont mellbimbóim  határozottan kisebbekké váltak, hegyesek lettek és barnák, és a két combom sem tapadt össze járás közben, a medencecsontom szinte átütötte a bőrt, ujjaim hosszúak és vékonyak voltak, törékeny csuklómon látni lehetett a kék ér lüktetését a bőr alatt. És nem érzékcsalódásról volt szó: én valóban könnyebb lettem 25 kilóval. Mint egy pillangó. Amikor kiléptem a várócsarnokba, Jacques egy ötvenegy kilós, zöld szemű nőt szorított a karjaiba.” (…)

„Anyám szerette, ha dundi vagyok, és mit volt mit tenni, dundi voltam. Zsírosdeszkát reggeliztünk és vacsoráztunk, meg kakaspörköltet nokedlival. A mi falunkban megszólták azt, ha valaki sovány. Szegények voltunk, de kövérek. Aki sovány, az kurva. Tény, hogy a sovány lányokat gúny és megvetés övezte minálunk. Én pedig sosem voltam lázadó alkat.
 
Jacques arcán nem látszott csodálkozás, csak öröm, amikor a repülőtéri üvegfalon keresztül megpillantott, én pedig nem akartam a szorongásaimmal megijeszteni szegényt. Egész úton úgy bámult rám, hogy többször is figyelmeztetnem kellett, előre nézzen, mert nem akarok meghalni az autópályán. A legszívesebben rám vetette volna magát, amint beléptünk a lakásba, de szerencsére jegyünk volt a színházba, ahonnan már majdnem elkéstünk. Ám váratlanul, majdhogynem öntudatlanul mégis vetkőztetni kezdett, I’ve never seen you so belle, búgta a fülembe, és ott helyben, az előszobában, a meztelen parkettán, a földön a magáévá tett. Még izzadt voltam, le sem tudtam zuhanyozni, éppen csak az arcomat és a kezemet mostam meg. Ő viszont ettől bevadult. Beleszagolt a hónaljamba, és teljesen bevadult. Azt tudtam, hogy szereti, ha mocskos vagyok, legalábbis ha három napja nem mosakodtam, ez már kiderült Görögországban, ahová elvitt magával. Bátorított is erre, ne zavartassam magam a többiek miatt, mondta, végül is ő fizet mindenért. (…)
 
Olyan azonban nem volt, hogy kérdés vagy udvarlás nélkül leteperjen, és egyáltalán ne törődjön azzal, hogy én mit érzek, vagy mit akarok abban a pillanatban. (…) Én pedig gyáván és magammal szemben aljasan, kialvatlanul és a csodálkozástól kábán hagytam, hogy belém hatoljon, nem tiltakoztam elég erélyesen, csak bámultam az előszobában, fejjel lefelé, a két nagy Ming-korabeli kínai vázát, és figyeltem a testemben cikázó fájdalmas, furcsa villámlásokat. Mintha nem is engem erőszakolt volna meg, hanem ezt a 25 kilóval könnyebb valakit. Kimentem a fürdőszobába, hogy objektív bizonyosságot szerezzek erről a mínusz 25 kilóról, de nem találtam mérleget, tükör viszont volt.
 
Amikor Jacques végzett velem, azonnal a sürgető férfi parancsoló pózában lépett föl, állandóan az óráját mutogatta, time to go, ma chérie, és én a legszívesebben felpofoztam volna. De engedelmeskedtem, nem is tudom, miért, hacsak el nem tekintünk attól, hogy minden olyan könnyűnek tűnt ezzel a könnyű testtel (...) Nem úgy simultam Jacques-hoz, a napbarnított teniszbajnokhoz, ahogy Pesten bújtam össze Alexszel, a sápadt és kövér disznóval, (…) akivel szuszogva forrtunk össze az ágyban, a dunyha alatt, a patyolattiszta ágyneműn (…)
 
Igen, aljas módon megcsaltam Alexet Jacques-kal, annak ellenére, hogy Alexszel teljes őszinteséget fogadtunk egymásnak, mégis megcsaltam, mert nem hiszek a teljes és kizárólagos őszinteségben; helyzete és esete válogatja.”
(…)
 
„Alexnek persze fogalma sem volt róla, hogy jelenleg Párizsban vagyok, azt hitte, Erdélybe utaztam, rokonlátogatóba, és annyira utálta a saját családját, hogy az alibi príma volt, mert a buta Alex az enyéimre sosem volt kíváncsi, talán még fajgyűlölő is volt egy kicsit, (…) Különben Alex édes volt, és szerette a hurkákat a hasamon, szerette, ha rátehénkedem, és szerette, ha olyan tiszta vagyok, mint a nap. Te mindig legyél olyan tiszta mint a nap, mondta Alex, és akkor sosem foglak elhagyni, még az is lehet, hogy gyerekeket csinálok neked. Én ugyan kiröhögtem ezért, de mindig patyolattisztán bújtam mellé az ágyba, hadd legyen jó neki. De nem ezért szerettem, hanem mert a képzelőereje kimeríthetetlen volt. És…"
 
– részletek Orsós Viola Habfürdő című írásából, mely megjelent a Szomjas oázis című antológiában a női testről.”
 
Mit mondtak a Szomjas oázisról ők hatan?
 
Kepes, Makk, Vekerdy, Csányi, Hajós, "Esterházy"
 
 
Vissza a Szomjas oázisba!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
az Éjszakai állatkert szerzői és tartalomjegyzéke:
 
 
Ha hozzá akarsz jutni a könyvhöz:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Részletek olvashatóak az antológiákból itt:

 

 
 
vissza a Szomjas oázisba itt:
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"GYÖNYÖRŰ MELLEM VAN, HÍRES IS VAGYOK RÓLA"

- Babarczy Eszter

http://mindenamino.blog.hu/2011/06/22/gyonyoru_mellem_van_hires_is_vagyok_rola_babarczy_eszter

 

"NAGY VONALAKBAN A NŐI SZEXUALITÁSRÓL"

- Tóth Krisztina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az antológiák hozzáférhetőek itt:

www.alexandra.hu

 
 

és itt:

 
 
 

Az antológiák anyaszerkesztője:

Forgács Zsuzsa Bruria


alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések esküvő étel ételek étterem ezotéria falusi turizmus fantasyférfi film filozófia foci fogyás fogyókúra fotoblog fotóblog fotók fotózás főzés game games gasztró gasztro gasztronómia gondolat gondolataim gondolatébresztő gondolatok grafika gyerek halál ház házasság hírek hit hitel hobbi hülyeség humor informatika ingatlan ingyen internet írás írások irodalom iskola isten japán játék játékok jog kaja kaland kép képek képregény   kert kommunikáció koncert konyha könyv konzol környezetvédelem közélet közlekedés közösség kreatív kritika külföld kult kultúra kutya lakberendezés lélek letöltés life linux london magyar magyarország manga marketing médiameg mondás meleg mese metal minden mindennapok mobil motor mozi music művészet napló novella nyelv oktatásonline marketing önmegvalósítás őszinte őszinteség ötletek otthon párkapcsolat party pasik pc pénz photo pina poén póker pop pornó pszichológia rádió rajz recept receptek regény reklám repülés retro rock rólam sci_fi sex sorozat sport szerelem

Szólj hozzá!

Címkék: könyv kult kultúra irodalom repülő test éjszakai állatkert mell fogyás hízás női megcsalás szomjas antológia szag oázis hónalj forgács zsuzsa bruria

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása