HTML doboz

egészkicsicsoportképalexandrasarokIMG_5932.jpgágnesfestőálványapácaszöveghezférfiszopránnőitenor.jpg

minden, amit csak a nők tudnak...

NŐ KULT MANIFESTO Könyvek, novellák, filmek, irodalmi műsorok, cikkek és reakciók a test-lélek-szellem triászról, ahogy azt a nők látják... ........................................

Szomjas oázis - antológia a női testről

Bejegyzések

A SZÍV KUTYÁJA - DZSUNGEL A SZÍVBEN - lányok és apák, lányok és anyák antológiája

kékduplareklám.JPGvégső front borító apás.JPG

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

Lovas Ildikó író, Tóth Krisztina költő, író, üveges, Babarczy Eszter író, Karafiáth Orsolya költő író, kempművész, Kiss Judit Ágnes költő, író, lovász, Szemethy Orsolya grafikus, író, Forgács Zsuzsa Bruria, író, filmes-síznházas, anyaszerkesztő, Ladik Katalin, költő író, performer, Kiss Noémi, író, irodalmár, Bárdos Deák Ágnes énekes, író, performer, Gordon Agáta, költő, író

BDKképoldalra.jpgGordonAgata.jpglovasildikó.jpgTothKrisztina szabojjudit.jpgbabarczy2kicsi.jpgKarafiathOrsi  Sioréti Gábor narancs.jpgkisjuditágneskisebb.jpgSzemethyorsikicsi.jpgforgacskicsi.jpgLadik Katalin-Rubinsteinkicsi.jpgkissnoémigrafitiscsoszógabriellakicsi.jpg

Utolsó kommentek

A szív kutyája, Dzsungel a szívben, Szomjas oázis, Éjszakai állatkert - a Kitakart Psyché sorozat könyvei....

kékduplareklámkicsnyítve.jpgvégsőapásoldalra.jpganyak-cim-colorOLDALDOBOZBA.jpg

„JÖTT UTÁNAM, MINT EGY SEBZETT BÖLÉNY. MEZTELENÜL BIRKÓZTUNK A LÉPCSŐHÁZBAN"

2012.05.18. 21:13 oázis– Ha nem hiszed el, meghúzom a ravaszt – mondta és a mellemnek szorította az ötcentis pisztoly csövét – Tudod, hogy ilyen van a CIA-soknak is? – folytatta dühödt vigyorral az arcán.

– részlet Forgács Zsuzsa Bruria Kipeckelt nő a hajnali fényben című történetéből, mely megjelent a Kitakart Psyché sorozatban. A sorozat első kötete az Éjszakai állatkert, a második a Szomjas oázis – a kötetek témája a női test és szexualitás.

fotó: Szilágyi Lenke  http://www.panoramio.com/user/1049749 

 

– Akarod tudni, mit csináltunk a vietkongokkal a helikopteren?
– Nem.
– Márpedig tudnod kell, ha azt akarod, hogy közöd legyen hozzám.
Nem akartam, hogy elmondja. Féltem, ha kimondja, visszafele is meg kell tagadjam magam. Minden szeretkezésünket visszamenőleg is sztornóznom, hiteltelenítenem kell, márpedig ez lehetetlen.
– Parancsot teljesítettem – folytatta kapcsolatunk földig rombolását, sivataggá perzselését és helyének sóval való behintését.
– Csak ezt ne mondd, kérlek, ezt ne mondd, nem akarom tudni.
Kipattantam az ágyból, és viharosan öltözködni kezdtem.
– Önvédelem volt – folytatta hazugul.
– Ne, kérlek, ne mondj ilyet.
– Márpedig ez a helyzet, és ezt tudomásul kell venned. Mi ott a dzsungelben az életünket védtük.
– Összekötözött, kipeckelt szájú vietkongokat kilökni a helikopterből szerinted önvédelem?
– A hazánkat védtük! – hazudott hazugul tovább.
– Mondtam, hogy nem akarok tudni erről a borzalomról!
– Akkor miért mondtad ki?
Egészen közelről a pofámba hörögte ezeket a szavakat. Egymással szemben álltunk. Csak egyszer löktem meg a mellkasán, hogy arrébb menjen. Egy egészen apró, elhanyagolható, inkább szimbolikus kis lökés volt, hogy ne álljon az utamba, de ő mintha erre várt volna évek óta. Hogy lenyomja torkomon a nagy leckét. Két karomnál fogva megragadott, és olyan atomerővel rázott, hogy az agyvelőm többször is a koponyámhoz csapódott oda és vissza. Mikor elengedett, rettenetes nyilalló, hasító fejfájással a földre szédültem. Fölém állt, és ahogy ezt már nyilván nagyon sokszor elpróbálta otthon egyedül, elmondta, hogy ezt azért tette, hogy megtanuljam a leckét, hogy őt sohasem üthetem meg. Hogy őt soha senki nem ütheti meg. Kértem, hogy vigyen haza. Úgy csinált, mintha ezt nem akarná elhinni, hogy ő nem azért hozott el engem a világ másik feléről és keresett egy teljes órán át parkolóhelyet, hogy ő most engem hazavigyen az éjszaka közepén.
– Márpedig el fogok menni – suttogtam a földön fekve, és a padlóra kezdtem hányni. Ettől egy kicsit megijedt és bevitt a fürdőszobába, újra levetkőztetett és a zuhany alá fektetett. Nem tudom, mennyi idő telt el a zuhany alatt. Kértem, hogy adja oda a táskám, hogy bevegyek egy fejfájás-csillapítót. Úgy csinált, mintha behozná a táskámat, de ehelyett egy apró pisztolyt húzott elő a háta mögül. Az egész nem lehetett nagyobb öt centinél.
– Elhiszed, hogy igazi?
– Kérlek, ne!
– Hiszed vagy sem?
– Nem érdekel, Steven, kérlek, add oda a táskám.
– Előbb meg kell mondanod, elhiszed-e, hogy igazi?
– Nem tudom, nem érdekel.
– Ha nem hiszed el, meghúzom a ravaszt – mondta és a mellkasomhoz szorította az ötcentis pisztoly csövét – Tudod, hogy ilyen van a CIA-soknak is? – folytatta dühödt vigyorral az arcán.
Tudtam, hogy hagyta elhatalmasodni magán kontrollmániáját, és most egy ijesztegetős játékot játszik velem, de nem tudtam túlélhetem-e. Kiléptem a kádból, és dulakodni kezdtem vele, hogy kiszabaduljak a fürdőszobából, és kirohanhassak a lépcsőházba. Halántékom halálfélelemtől lüktetett. Ekkor sült el a pisztoly. Akkorát szólt, mint egy kétlövetű, a fülem süketen csengett.
     Egyikünk sem sebesült meg. Nyilván vaktöltény volt, vagy patronos, viszont ő maga is meglepődött, hogy elsült a fegyver, és ezt a pár másodperces kihagyást használtam ki, hogy kivessem magam a lakásajtón. Jött utánam, mint egy sebzett bölény. Meztelenül birkóztunk a lépcsőházban, ő közben vadul, rekedten suttogott, égre-földre esküdözött, hogy megengedi, hogy felöltözzem és hazamenjek, csak menjek vissza vele a lakásba. Visszamentem. Némán felöltöztem. És némán távoztam. Az utcáról még felnéztem a kastélyszerű ház legfelső emeletére. Egy sötét alak figyelt az ablakból. Mikor a sarokra értem, meghallottam gyűlölettől fűtött, lefojtott kiáltását.
– Remélem a rohadt niggerjeid megerőszakolnak a metrón!"
 
- részlet Forgács Zsuzsa Bruria Kipeckelt nő a hajnali fényben című írásából, mely megjelent a Kitakart Psyché sorozatban. A sorozat első kötete az Éjszakai állatkert, a második a Szomjas oázis – a kötetek témája a női test és szexualitás.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit mondtak a Szomjas oázisról ők hatan?

 

Kepes, Makk, Vekerdy, Csányi, Hajós, "Esterházy"

 

http://szomjasoazis.blog.hu/2009/08/06/mit_mondtak_a_szomjas_oazisrol

 

Vissza a Szomjas oázisba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

a Szomjas oázis és az Éjszakai állatkert tartalomjegyzéke,


bemutatkoznak a szerzők képben és szövegben itt:  

http://szomjasoazis.blog.hu/

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két antológiában 56-56 történetet olvashatnak azok, akiket érdekel a női test és szexualitás témája. A történeteket a szerzők igyekeztek női szempontból megírni.  A Kitakart Psyché sorozat célja a női szempont irodalmi feldolgozása, bemutatása. A világ, ahogy nők látják, egyrészt a maguk individuális sokféleségében/ükben, másrészt mégis sok tekintetben közös biológiai, történelmi, társadalmi szempontjából/jukból.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"GYÖNYÖRŰ MELLEM VAN, HÍRES IS VAGYOK RÓLA"

- Babarczy Eszter

http://mindenamino.blog.hu/2011/06/22/gyonyoru_mellem_van_hires_is_vagyok_rola_babarczy_eszter

 

"NAGY VONALAKBAN A NŐI SZEXUALITÁSRÓL"

- Tóth Krisztina

http://mindenamino.blog.hu/2011/05/27/mit_csinal_toth_krisztina_a_magas_labdaval_kerdezi_brr


 

A SZÍV KUTYÁJA TARTALOMJEGYZÉKE

 

http://mindenamino.blog.hu/2011/02/18/dzsungel_a_szivben_tartalomjegyzeke


DZSUNGEL A SZÍVBEN TARTALOMJEGYZÉKE


http://mindenamino.blog.hu/2011/05/18/a_sziv_kutyaja_tartalomjegyzeke_2

 

ANYÁDNAK RENDÜLETLENÜL

 

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2011/05/10/anyadnak_renduletlenul_1

 

HAJÓS ANDRÁS FELTÁMADT! GYŐZTEK A DEFIBRILLÁTOROK

http://mindenamino.blog.hu/2011/09/05/hajos_andras_feltamadt_gyoztek_a_defibrillatorok_1

 

 

az antológiák hozzáférhetőek itt: 

 
 
Forgács Zsuzsa Bruria 
az antológiák anyaszerkesztője

 

 

alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések esküvő étel ételek étterem ezotéria falusi turizmus fantasyférfi film filozófia foci fogyás fogyókúra fotoblog fotóblog fotók fotózás főzés game games gasztró gasztro gasztronómia gondolat gondolataim gondolatébresztő gondolatok grafika gyerek halál ház házasság hírek hit hitel hobbi hülyeség humor informatika ingatlan ingyen internet írás írások irodalom iskola isten japán játék játékok jog kaja kaland kép képek képregény   kert kommunikáció koncert konyha könyv konzol környezetvédelem közélet közlekedés közösség kreatív kritika külföld kult kultúra kutya lakberendezés lélek letöltés life linux london magyar magyarország manga marketing médiameg mondás meleg mese metal minden mindennapok mobil motor mozi music művészet napló novella nyelv oktatásonline marketing önmegvalósítás őszinte

 

Szólj hozzá!

Címkék: kult kultúra irodalom erőszak test éjszakai állatkert halálfélelem női szomjas pisztoly antológia oázis vaktöltény bölény forgács zsuzsa bruria bírkózás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.