HTML doboz

egészkicsicsoportképalexandrasarokIMG_5932.jpgágnesfestőálványapácaszöveghezférfiszopránnőitenor.jpg

minden, amit csak a nők tudnak...

NŐ KULT MANIFESTO Könyvek, novellák, filmek, irodalmi műsorok, cikkek és reakciók a test-lélek-szellem triászról, ahogy azt a nők látják... ........................................

Szomjas oázis - antológia a női testről

Bejegyzések

A SZÍV KUTYÁJA - DZSUNGEL A SZÍVBEN - lányok és apák, lányok és anyák antológiája

kékduplareklám.JPGvégső front borító apás.JPG

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

Lovas Ildikó író, Tóth Krisztina költő, író, üveges, Babarczy Eszter író, Karafiáth Orsolya költő író, kempművész, Kiss Judit Ágnes költő, író, lovász, Szemethy Orsolya grafikus, író, Forgács Zsuzsa Bruria, író, filmes-síznházas, anyaszerkesztő, Ladik Katalin, költő író, performer, Kiss Noémi, író, irodalmár, Bárdos Deák Ágnes énekes, író, performer, Gordon Agáta, költő, író

BDKképoldalra.jpgGordonAgata.jpglovasildikó.jpgTothKrisztina szabojjudit.jpgbabarczy2kicsi.jpgKarafiathOrsi  Sioréti Gábor narancs.jpgkisjuditágneskisebb.jpgSzemethyorsikicsi.jpgforgacskicsi.jpgLadik Katalin-Rubinsteinkicsi.jpgkissnoémigrafitiscsoszógabriellakicsi.jpg

Utolsó kommentek

A szív kutyája, Dzsungel a szívben, Szomjas oázis, Éjszakai állatkert - a Kitakart Psyché sorozat könyvei....

kékduplareklámkicsnyítve.jpgvégsőapásoldalra.jpganyak-cim-colorOLDALDOBOZBA.jpg

A prostitucio.hu követelései a prostitúció visszaszorításáért

2010.05.18. 12:44 oázis

 

prostitucio.hu
a prostitúció visszaszorításáért

 

www.prostitucio.hu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a prostitucio.hu

 

követelései

 

www.prostitucio.hu

1.
A bűnüldöző hatóságok folytassanak aktív felderítést a kiskorúakat pénzért szexuálisan kihasználó kliensek ellen, valamint bármiféle, a prostitúció szervezésére irányuló bűncselekmény feltárására.

 

2.
Minősüljön bűncselekménynek a kiskorú prostitúciójának szándékos vagy gondatlan előmozdítása is. Ide tartozik egyebek között a vendéglátó- és egyéb nyilvános helyeken a kiskorúak prostitúciójának eltűrése. Az ilyen helyeket néhány hónapra kötelezően zárják be.

 

3.
A kormány tegye érdekeltté a gyermekvédelem rendszerét, különösen az állami nevelőintézeteket az ellátott gyerekek prostitúciójának megelőzésében és megakadályozásában. Így például a bentlakásos gyermekvédelmi intézmények ne kaphassanak fejkvótát arra az időre, mialatt a gondozott gyerek szökésben van. A gyermekvédelemben foglalkoztatottak legyenek hivatásuknál fogva kötelesek jelenteni a gondozásukban álló gyermekek prostitúciójára utaló körülményeket és kapjanak hatósági védelmet a futtatókkal szemben.

 

4.
Az Országgyűlés alkosson a prostituáltak kilépését elősegítő törvényt, a kilépni szándékozók kapjanak védelmét és komplex támogatást - melyre attól függetlenül legyenek jogosultak, hogy tudnak-e, mernek-e terhelő vallomást tenni futtatóikra, klienseikre. A volt prostituáltak részére a kormány létesítsen védett menedékházakat. A prostituáltak túlnyomórészt erőszak áldozatai, az őket büntető szabályok fokozzák a striciktől való függőségüket és ellentétesek a New York-i egyezménnyel. A prostituáltak büntetlensége ezért elengedhetetlen.

 

5.
A kormány tegye érdekeltté a rendőrséget a prostitúció visszaszorításában. A rendőrség működtessen a prostitúciót felderítő különleges szolgálatot, amelynek a prostitúciót szervező bűnözők leleplezésén kívül feladata lenne a kiskorúak kiemelése a prostitúcióból, továbbá a nagykorú prostituáltakat rendszeresen megkérdezni, hogy igényelnek-e hatósági védelmet a futtatókkal szembeni biztonságuk megteremtéséhez, és segítséget a hatóságoktól és civil szervezetektől a prostitúcióból való kilépésükhöz.

 

6.
Az Országgyűlés iktassa be a valamennyi típusú nemzetbiztonsági ellenőrzésbe annak vizsgálatát, hogy az átvilágítandó személy kliensként vagy más módon kihasználja-e mások prostitúcióját. Ne tölthessen be fontos és bizalmas munkakört, ne dolgozhasson sem a rendőrségben, sem az igazságszolgáltatásban, sem más hatóságnál olyan személy, aki mások prostitúcióját kihasználja.

 

7.
A Legfelsőbb Bíróság mondja ki, hogy a prostituáltakat minden esetben sértettnek kell tekinteni a futtatóik elleni büntetőeljárások során - és vonja vissza az ezzel ellentétes 3/1999. számú jogegységi határozatot.

  picture:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések esküvő étel ételek étterem ezotéria falusi turizmus fantasyférfi film filozófia foci fogyás fogyókúra fotoblog fotóblog fotók fotózás főzés game games gasztró gasztro gasztronómia gondolat gondolataim gondolatébresztő gondolatok grafika gyerek halál ház házasság hírek hit hitel hobbi hülyeség humor informatika ingatlan ingyen internet írás írások irodalom iskola isten japán játék játékok jog kaja kaland kép képek képregény   kert kommunikáció koncert konyha könyv konzol környezetvédelem közélet közlekedés közösség kreatív kritika külföld kult kultúra kutya lakberendezés lélek letöltés life linux london magyar magyarország manga marketing médiameg mondás meleg mese metal minden mindennapok mobil motor mozi music művészet napló novella nyelv oktatásonline marketing önmegvalósítás őszinte őszinteség ötletek otthon párkapcsolat party pasik pc pénz photo pina poén póker pop pornó pszichológia rádió rajz recept receptek regény reklám repülés retro rock rólam sci_fi sex sorozat sport szerelem szerepjáték szeretet abszurd színház szórakozás tánc tanulás társadalom tech terhesség természet történelem történet tudomány turizmus utazás vallás kerékpár  vélemény vers verseny vicc vicces vidék videó világ zenezene ajánló zenekar barátság rólam web

 

 

11 komment

Címkék: prostitúció rendőr test nők kiskorú követelés áldozat bűncselekmény visszaszorítás prostituálás láthatatlan elkövetők prostitúcióban élők cinkosok prostitútorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvark 2008.10.05. 12:07:03

"Ne tölthessen be fontos és bizalmas munkakört, ne dolgozhasson sem a rendőrségben, sem az igazságszolgáltatásban, sem más hatóságnál olyan személy, aki mások prostitúcióját kihasználja."

Ne nevettessetek! Ezt hogy fogjátok megvalósítani? Majd ezt a mostani országgyúlés talán aláírja nektek?

Közröhej.

bakafi 2008.10.05. 18:07:18

Nem gondoljátok, hogy több lesz az erőszak, és mindenki megszívja, ha megfosztjátok a férfiakat a kielégüléstől? Így most csak a prostik szívnak, de ők megérdemlik, de az még mindig jobb, mintha mindenki szívna. Meg ők már különben is eljátszották a kártyáikat, nekik már úgyis mindegy.

riotgrrl 2008.11.05. 11:43:19

bakafi,

valóban megfosztjuk a férfiakat a kielégüléstől, ha nem engedjük, hogy egy kiszolgáltatott nőbe ürítse bele a spermáját? ennyire előjoga lenne a férfiaknak a nők testének használata? vagy ennyire lenézzük a férfiakat, és egyszerű ösztönállatnak tekintjük őket, hogy azt sem feltételezzük róluk, hogy a szexuális ösztöneiket ember módjára kordában tudják tartani, és ha nem jutnak prostihoz, akkor sorra fogják erőszakolni az utcán a nőket? tényleg ennyire lenézzük őket?

a prostik miért érdemlik meg a szívást? azért, mert gyerekkorukban belekényszerülnek, vagy belekényszerítik őket egy olyan helyzetbe, ahonnan nagyon kevés eséllyel van kiút? amikor rájuk sütnek egy társadalmi stigmát, amit életük végéig hordozni fognak, és nem kapnak még lehetőséget sem a normális életre? azt a szívást melyik prosti érdemli meg, hogy a szülei eldobják, intézetbe kerül, jobb élet reményében kimegy, a kapun kívül megerőszakolják, aztán kiállítják az utcára, és mindennap megverik, ha nem hoz elég pénzt haza? és ha kilépne, megverik, megerőszakolják, megölik? szerinted ezt ki érdemli meg?

eljátszották a kártyáikat, nekik már úgyis mindegy? a prosti talán nem emberből van? talán neki nincsenek emberi jogai? joga az élethez, joga ahhoz, hogy ne erőszakolják meg, joga a biztonsághoz, joga a pénzéhez, joga ahhoz, hogy ne verjék agyon, ne fojtogassák a kliensek, ne késeljék meg, etc?... a prosti talán azzal, hogy belekényszerült egy ilyen helyzetbe, lemondott az alapvető emberi jogairól?

Karnamantra 2009.08.13. 18:26:38

@bakafi: Inkább használd a kezedet a klotyón. Ha feláll, és nincs nőd, úgy kell nkeed. Keress alkalmi bevállalós partnert ingyen a társkereső oldalakon és ne ide írj ekkora marhaságokat, hogy "nekik már úgyis mindegy". Megáll az eszem.

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2009.08.23. 14:04:32

@bakafi: Csatlakoznék, pláne, hogy látszólag a cikket se olvastad el. A követelések épp arról szólnak, hogy senkit ne lehessen akarata elenére szexre kényszeríteni. Se kiskorút (akinél ugye nincs olyan lehetőség, hogy akarja, és pont), se nagykorút. Aki most felszed egy prostit, igazából nem is tudja, ha megerőszakolta. Mert ha nő nem akarja igazából, csak mosolyog, mert különben minimum megverik - akor erőszak, és pont! És ezt komolyan kell venni, és nem lenézni kell őket, hanem áldozatként kezelni, és segíteni, amiben csak lehet!!! Egyetértek a poszt minden mondatával!

Lord of the Sith 2009.09.22. 11:31:39

Tegyék kötelezővé a bárcát , és ha kliens nem nézi meg a bárcát , akkor büntessék meg jó alaposan.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.09.22. 12:23:22

@Lord of the Sith:

Tegyék kötelezővé a bárcát a klienseknek, sőt, tegyük kötelezővé, hogy hozzanak igazolást a pszichiátertől, hogy nincs agresszív hajlamuk, és nem állnak orvosi kezelés alatt, ezen kívül hozzanak igazolást a rendőrségtől, hogy nem voltak elítélve semmilyen erőszakos cselekményért, erkölcsi bizonytványt a körzetmegbizottól, hogy még sohasem emelt kezet nőre, gyerekre...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.09.22. 12:34:37

@oázis:

ja, elnézést, az előbb csak vicceltem! maximálisan nem fogadom el, hogy az emberi testet, intim testrészeket, szerveket közvetlen személyes felhasználásra bárki megvásárolhassa, kibérelhesse.

Miért?

Mert ebben az esetben az ember nem ember, hanem csak egy használati tárgy, egy piacosított, kibérelhető felvásárolható árucikk, melynek nem lehet biztosítani az alapvető emberi jogokat.

Az alapvető emberi jogok nem tárgyaknak járnak, hanem egy személynek, amely jelen esetben testi-lelki-jogi egységet jelent, magyarul az ember jogi személy.

A mai munkahelyeken egyre inkább védjük a dolgozók intim szféráját, a főnök vagy a vásárló nem csipkedheti meg a pénztárost például, és nem fogdoshatja a mellét és fenekét. Ezt ugyanis zaklatásnak nevezzük, a fizetést nem az intimszférájának a megsértéséért kapja.

Abszurd lenne azt állítani, hogy viszont van egy KIVÉTEL, egy olyan munka, ami tkp. nem is munka, hisz itt nem a képesség, vagy munkaerő kerül megfizetésre, hanem a test, illetve szerv közvetlen felhasználásra, szóval abszurd állítani, hogy van egy kivétel, ahol azt fizetjük meg, hogy megsértjük az intimszférát, és árucikket, használati tárgyat csinálunk az emberből...

most vagy mindenkire vonatkozik az intimszféra védelme, vagy senkire...

a zaklatást, mint olyat ne lehessen megvásárolni.

A gond a prostitúcióval, hogy folyamatosan termeli (belső jellegéből fakadóan) az alapvető emberi jogi sérelmeket...

Hollandia is ezért kezdi bezárni a bordélyait és a prostitúciós negyedeit... önellentmondásba keveredett, mert a prostitúciós szexipar folyamatosan szállítja az országba a szexuális célú emberkereskedelem révén a szexuaális rabszolgákat.... ezt a kereskedelmet maga a prostitúció generálja!

részleteket itt:

www.prostitúció.hu

Naszta · http://naszta.hu 2009.09.22. 13:29:42

@oázis: azért ez elég sarkos. Bár nem vagyok a prostitució híve, de alapvetően mindig valamelyik részedet bérli a munkaadó. A szakmunkás vagy, akkor a kezdet, lábadat, erődet, ha szellemi foglalkozású vagy, akkor az eszedet. Szinte senki sem jószántából jár dolgozni. Szóval ezen el kéne tűnődni.

Másrészt nem alapvetően a prostitució a probléma, hanem a mellette lévő feketegazdaság. Abban talán egyet értünk, hogy ha a nő önszántából megy bele, abba igazából 3-dik félnek nincs köze. A jelenlegi helyzet azért fenntarthatatlan, mert az esetek 99.99%-ában nem önkéntes ez az üzlet.

A probléma - egyébként - szerintem örök: amíg van olyan férfi, aki kielégítetlen, van pénze és méréskelt emberi tartása, addig lesz ilyen üzlet. Azért tegyük azt is hozzá, hogy a prostituáltak kb. fele önként kezdi a szakmát. Tehát egy kicsit azért a nőknek is kéne dolgozni az ügyön...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.09.22. 13:55:50

@Naszta:

"alapvetően mindig valamelyik részedet bérli a munkaadó."

tévedés!

A munkaerődet és a képességedet fizeti meg, és nem a tesrészedet. A testrészedet akkor fizetné meg közvetlen személyes felhasználásra (mint például a prostitúcióban), ha például arra kérne, hogy tedd az ujjadat a hátsó felébe, vagy belecsipkedne a te fenekedbe, esetleg nyalogatná a melledet, és jogának tekintené, hogy hozzád dörgölődzön a liftben... satöbbi..., ha meg mondjuk bányász vagy, miközben fejted a szenet, közben análisan egyesülne veled a főnököd, mert megvette a fenekedet.

Ez jelentené azt, hogy a különböző testrészeidet bérli ki közvetlen személyes felhasználásra...

Minden egyéb esetben a munkaerődet illetve és képességeidet fizeti meg neked!. Miközben a munkahelyed elvileg biztosítja a személyes intim szférád sértetlenségét.

2.
Igenis a prostitúció a probléma! A prostitúcióba nem képzés révén jutsz, hanem úgy, hogy lerongálnak, belerongálnak, általában már ifjúságodban eladnak, (az egész világon 14 év a prostitúcióba kerülés átlag életkora) legtöbb esetben a családod, vagy az állami nevelőintézetek környékéről kerülsz a prostitútorok hálójába, a prostitúcióba belerongálnak, megtörik a gerinced, és nincs hálózatod, amely kiemelhetne vagy kisegítene...
a prostitúciióhoz hozzátartozik a fizikai bántalmazás, sőt én eleve fizikai bűántalmazásnak tekintem magát a közösülést, amely nem kölcsönös gyönyörszerzésből fakad...

a prostituáltak el fogják mondani neked (persze csak akkor, ha nem kliens vagy,) hogy erőszakként élnek meg minden egyes kliensi aktust!

nem véletlen, hogy a norvégiai modell szigorúbb lett a svédnél is.

Egy kis empátiával talán meg lehetne érteni mi a poziciója a prostitúcióban élő embernek, akinek teljesen el kell magától idegenítenie a testét, hogy kibírja, le kell válnia a testéről, hogy elviselje a napi egy-két-három-négy öt-tíz MINDENFÉLE klienst. A legtöbb prostitúcióban élő nő ezért lesz drogos, hogy kibírja...

kérlek olvass el egypár esetleírást, ami fenn van a www.prostitúcio.hu blogon...

ezeket a dolgokat klienseknek nem mondják el, mert a közvetlen túlélés más "szerepet" és "taktikát" diktál... főleg a láthatatlan szereplők miatt.

Addig lesz ilyen üzlet, amig az emberiség eltűri azokat az alapvető emberjogi sérelmeket, amelyeket a prostitúció folyamatosan, belső természetéből fakadóan generál.

Nincs olyan hogy önszántából, ez egy illúzió, amivel sokan szeretnék magukat bódítani, hogy ne legyen ez számukra lelkiismereti probléma.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.11.04. 13:06:57

@oázis:

bocs, rosszul írtam a linket

wwww.prostitucio.hu

ékezetek nélkül!
süti beállítások módosítása