HTML doboz

egészkicsicsoportképalexandrasarokIMG_5932.jpgágnesfestőálványapácaszöveghezférfiszopránnőitenor.jpg

minden, amit csak a nők tudnak...

NŐ KULT MANIFESTO Könyvek, novellák, filmek, irodalmi műsorok, cikkek és reakciók a test-lélek-szellem triászról, ahogy azt a nők látják... ........................................

Szomjas oázis - antológia a női testről

Bejegyzések

A SZÍV KUTYÁJA - DZSUNGEL A SZÍVBEN - lányok és apák, lányok és anyák antológiája

kékduplareklám.JPGvégső front borító apás.JPG

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

Lovas Ildikó író, Tóth Krisztina költő, író, üveges, Babarczy Eszter író, Karafiáth Orsolya költő író, kempművész, Kiss Judit Ágnes költő, író, lovász, Szemethy Orsolya grafikus, író, Forgács Zsuzsa Bruria, író, filmes-síznházas, anyaszerkesztő, Ladik Katalin, költő író, performer, Kiss Noémi, író, irodalmár, Bárdos Deák Ágnes énekes, író, performer, Gordon Agáta, költő, író

BDKképoldalra.jpgGordonAgata.jpglovasildikó.jpgTothKrisztina szabojjudit.jpgbabarczy2kicsi.jpgKarafiathOrsi  Sioréti Gábor narancs.jpgkisjuditágneskisebb.jpgSzemethyorsikicsi.jpgforgacskicsi.jpgLadik Katalin-Rubinsteinkicsi.jpgkissnoémigrafitiscsoszógabriellakicsi.jpg

Utolsó kommentek

A szív kutyája, Dzsungel a szívben, Szomjas oázis, Éjszakai állatkert - a Kitakart Psyché sorozat könyvei....

kékduplareklámkicsnyítve.jpgvégsőapásoldalra.jpganyak-cim-colorOLDALDOBOZBA.jpg

"a bunda, a brillek és a milliók"

2012.01.27. 09:38 oázis

"neki jár az aranylánc, a bunda, a brillek és a milliók. A milliók, amit kiloptam a zsebéből. Kiszámította, hogy apám halála óta több mint kétmillió forintot loptam el tőle, a kamatokat nem is számítja, de ezen persze ő már nem izgatja magát, tudja, hogy mást nem várhat tőlem."

- Részlet Arany Malac - "A nyertes mindent visz" című írásból, mely megjelent a Dzsungel a szívben című antológiában a lányok és anyák kapcsolatáról...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"A nagymamának eleven burmai selyemmajma volt. Ebből is láthatjuk, hogy tényleg grófi család volt a miénk. Az alsóbb néposztály gyerekeinek nem volt ilyen játszótársa, mondja anyám, a negyedik győztes römi parti után, gondosan beragtapaszozott arccal. Ránctalanító tapaszok, fel kellett raknia, mert az újonnan vásárolt szemránckrém három hét alatt új ráncokat növesztett a szemkörnyék területére. És a szemüvegét is levette, már nem kell, mert jobban lát nélküle. A hallókészülékét sem viseli, edzi a fülét, érzi, hogy napról napra fiatalodik. A ruhatára is tükrözi ezt, sok a rózsás, csipkés anyag, fodros szoknya, gazdagon hímzett blúz, könnyű sálak, arany-ezüst cipellők. Meg a sok, csillogó kővel díszített csat. Szőke kontyába tűzi, gondosan összefogva a rakoncátlan festett tincseket, és a fejbőre, amely a vékony haj alól előtűnik, nagycsíkokban rózsállik a csatok vágta utak mentén. A kezét, az öregségi foltok ellen, naponta keni citromlével, a dekoltázsát pedig különös technikával, egyfajta dobolással varázsolja simává, puhává.

 

 

Vonzó, ezt érzi a férfiak pillantásából, ha végigmegy az utcán. Mostanában a kirakatok ablakából veszi észre, hogy mosolyognak rá a fiatal férfiak. Ő persze nem mosolyog vissza, de jólesik neki, hát persze, még mindig ellenállhatatlan. Kacag, dalol, jókedvű. Szeret temetőbe járni, ott jó a levegő, és ott vannak a drága szülei. Most, hogy a húga is megözvegyült, együtt járnak. Két bakfis, karcsúk, légiesek, vidámak. És a szexről beszélgetnek, illetve anyám csak lelkes hallgatóság, ő a témában nem járatos, ő gyűlölte a férfiakat, szült két gyereket, de a szerelem, az érzékiség nem érintette meg. A húga viszont vad és szenvedélyes szerelmi házasságból özvegyült meg matróna korban, úgyhogy van mit mesélnie.

 

A legutolsó történet, hát az egy kis ékszer, mert ékszert kapott az anyám húga a születésnapjára figyelmes és szerelmes férjétől, pajzán körülmények között. Náluk az volt a szokás, hogy lefekvés előtt mindig a férj tusolt le elsőnek, s míg a húg a fürdőszobában készülődött az éjszakára, a hitvesi ágyban lázas alkotó munka folyt az aranylánc méltó átadására. Mikor az ünnepelt tisztán és illatosan belibbent a hálószobába, kétszeresen is lenyűgöző látvány fogadta: a hitvesi ágyon anyaszült meztelenül, álló farkára tekert vastag aranylánccal várt rá az ura! Neki az ajkaival, nyelvével és fogacskáival kellett ügyesen letekernie a láncot, kézzel nem volt szabad hozzányúlnia. Hát, sokat nevettek.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anyám ezért szeret együtt lenni a húgával,minden napra jut egy jó kis történet, amitől kipirul s valami különös borzongás járja át a testét, amiről eddig csak a könyvekben olvasott, de önmaga soha nem élte át, mert nem akarta. Ezt ő előre megérezte, igen, az első halvány jelnél még lány korában, igen, pontosan tudta, hogy csírájában kell elfojtania magában az érzékiséget, mert az kiszolgáltatottá teszi. Megérinteni valakit, érezni a másik szagát, ízlelni a nyálát, ezek mind undorral töltötték el. De így most jó, a húga mesél és délután, már egyedül, a fotelben, ő újra átélheti az aznapi szenvedélyes történetet.

Délután már ő a főszereplő, neki jár az aranylánc, a bunda, a brillek és a milliók. A milliók, amit kiloptam a zsebéből. Kiszámította, hogy apám halála óta több mint kétmillió forintot loptam el tőle, a kamatokat nem is számítja, de ezen persze ő már nem izgatja magát, tudja, hogy mást nem várhat tőlem. És különben is, ott fent az égben néz téged az apád, neked majd vele kell elszámolnod meg persze a saját lelkiismereteddel, ha van ilyen egyáltalán. Mert neked mindenki fontos, csak én nem, mondja anyám. A saját szülőanyám, akinek kutya kötelességem engedelmeskedni, nem visszapofázni, ahogy a kurvák szokták, mert csak egy kurva mer visszapofázni az anyjának. Egy buzi kurva, amilyen te vagy.

Látta ő ezt rögtön, mondja anyám, harminc évvel ezelőtt, mikor benyitott a szobámba, és ott ültem az ágyon a barátnőimmel és csak bugyi volt rajtunk, látta, de nem szólt, most viszont nem állja meg, azt is elmondja, mondja anyám, hogy a gyámügyet is ki akarta hívni, mikor a kisgyerekem panaszkodott neki, hogy ki kellett nyalnia a seggem, ő akkor is mellém állt, mondta a gyereknek, hogy te kis csacsi, ilyet a mami nem kérhetett tőled, pedig pontosan tudta, hogy ez szexuális bántalmazás, csak nem akarta, hogy a gyereknek baja essék, na ezért nem jelentett fel a gyámügyön. De most, hogy kiderült a végrendelet-hamisításom, most már gondolkodik, hogy véget vet a gátlástalanságomnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanácsot is kért, a negyediken az ügyvéd házaspártól, a férfi már évek óta ágyban fekvő beteg, ezt tudta, de az asszony még jó állapotban van, példásan viseli az ura gondját. Csöngetésére az asszony nyitott ajtót, meztelenül. Anyám kérdezte, hogy nem zavar-e, mert fontos ügyben jönne, van-e rá idejük, de az asszony, így meztelenül, szívélyesen, egyenesen szeretettel invitálta őt beljebb a sötét előszobán át a hálószobába, ahol a férfi feküdt, ő is meztelenül. Ők asszonyok leültek, de a háziasszony úgy ült le, hogy furcsán széttette a lábát, hogy a hasának helyet csináljon. Nagyon kövér, nem tud zárt lábbal egyenesen ülni, mert a melleit a hasa felnyomja a nyakába, és úgy nehezen kap levegőt. Reméli, az anyámat ez nem zavarja, végül is ez az otthona és így kényelmes neki.

Anyámat ez nem zavarta, csak az én MAGATARTÁSOM, de vigyázzak, mert ő már ki van oktatva, hogy hogyan bánjon el velem, a szemét, hálátlan rohadt döggel, akiért kár volt áldozatot hozni. Hagyni kellett volna, mikor az apám a bolgár tengerparton hozzá akart vágni a sziklákhoz, mert tönkretettem a nyaralásukat a folytonos sírásommal. És ez így megy azóta is, folyamatosan tönkre akarom tenni őt, de ez a látogatás most helyére tett mindent, most az ő kezében vannak a nyerő lapok, és a nyertes mindent visz!"

 

- Részlet Arany Malac - "A nyertes mindent visz" című írásból, mely megjelent a Dzsungel a szívben című antológiában a lányok és anyák kapcsolatáról...

 

Minden, amit a  Szomjas oázissal kapcsolatban tudni kell, tartalomjegyzék, a szerzők bemutatkoznak képben és szövegben:

http://szomjasoazis.blog.hu/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit mondtak a Szomjas oázisról ők hatan?

 

Kepes, Makk, Vekerdy, Csányi, Hajós, "Esterházy"

 

http://szomjasoazis.blog.hu/2009/08/06/mit_mondtak_a_szomjas_oazisrol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miről szól a Dzsungel a szívben

és a szív kutyája?:


http://dzsungelaszivben.blog.hu/2010/10/25/mirol_szol_a_dzsungel_a_szivben_es_a_sziv_kutyaja_3

 

A szív kutyája - Dzsungel a szívben:

Szerzők fotói:

http://dzsungelaszivben.blog.hu/2011/01/29/a_sziv_kutyai_bemutatkoznak_szerzok

 

 

 

A SZÍV KUTYÁJA TARTALOMJEGYZÉKE

http://mindenamino.blog.hu/2011/02/18/dzsungel_a_szivben_tartalomjegyzeke


DZSUNGEL A SZÍVBEN TARTALOMJEGYZÉKE


http://mindenamino.blog.hu/2011/05/18/a_sziv_kutyaja_tartalomjegyzeke_2

 

 


 

ANYÁDNAK RENDÜLETLENÜL!

http://mindenamino.blog.hu/2011/05/01/anyadnak_renduletlenul


HAJÓS ANDRÁS FELTÁMADT!

GYŐZTEK A DEFIBRILLÁTOROK!

http://mindenamino.blog.hu/2011/06/24/hajos_andras_feltamadt_gyoztek_a_defibrillatorok_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"GYÖNYÖRŰ MELLEM VAN, HÍRES IS VAGYOK RÓLA"

- Babarczy Eszter

http://mindenamino.blog.hu/2011/06/22/gyonyoru_mellem_van_hires_is_vagyok_rola_babarczy_eszter


 

"NAGY VONALAKBAN A NŐI SZEXUALITÁSRÓL"

 

- Tóth Krisztina

http://mindenamino.blog.hu/2011/05/27/mit_csinal_toth_krisztina_a_magas_labdaval_kerdezi_brr

 

 

Ha hozzá akarsz jutni az antológiákhoz:

http://www.alexandra.hu


Az antológiák anyaszerkesztője:

Forgács Zsuzsa Bruria



alkohol ajánló állat állatok állatvédelem álmok álom álomvilág art autó baba mama balaton bank barátok barátság bicikli biznisz blog boldogság bor budapest buli bulvár busz csajok család dal dalszöveg depresszió design diéta divat dvd edzés egészség egészséges életmód egyetem éjszaka élet életem életem nem mindennapjai életérzés életképek életmód életünkélet életmód ezotéria élet gondolat ébresztő közélet kritika megmondás tudomány vélemény élmény élmény beszámolók élmények ember én énblogépítészet építkezés érdekes érdekesség erotika érzéseim érzések esküvő étel ételek étterem ezotéria falusi turizmus fantasyférfi film filozófia foci fogyás fogyókúra fotoblog fotóblog fotók fotózás főzés game games gasztró gasztro gasztronómia gondolat gondolataim gondolatébresztő gondolatok grafika gyerek halál ház házasság hírek hit hitel hobbi hülyeség humor informatika ingatlan ingyen internet írás írások irodalom iskola isten japán játék játékok jog kaja kaland kép képek képregény   kert kommunikáció koncert konyha könyv konzol környezetvédelem közélet közlekedés közösség kreatív kritika külföld kult kultúra kutya lakberendezés lélek letöltés life linux london magyar magyarország manga marketing médiameg mondás meleg mese metal minden mindennapok mobil motor mozi music művészet napló novella nyelv oktatásonline marketing önmegvalósítás őszinte őszinteség ötletek otthon párkapcsolat party pasik pc pénz photo pina poén póker pop pornó pszichológia rádió rajz recept receptek regény reklám repülés retro rock rólam sci_fi sex sorozat sport szerelem

 

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása